Wasmachine Black Friday 2023

De wasmachine black friday 2023 aanbiedingen. Heeft u een nieuwe wasmachine nodig? Dan is dat tijdens Black Friday 2023 nóg goedkoper!

Wasmachine Black Friday 2023 is oorspronkelijk daags na Thanksgiving Day. Het is een dag waarop de meeste Amerikaanse arbeiders vrij zijn. Black Friday 2023 wordt gezien als de dag waarop het winterseizoen en dus ook de eerste kerstaankopen beginnen. Hierdoor openen in de Verenigde Staten enkele winkels zelfs al midden in de nacht hun deuren. Met kortingen die kunnen oplopen tot wel 75%. Klik hier voor de beste black friday deals van 2023.

Ondanks dat wij in ons mooie kikkerlandje natuurlijk geen Thanksgiving Day vieren, wist Black Friday een aantal jaren geleden ook in Nederland zijn opmars te maken. Waardoor het voor velen nu al niet meer is weg te denken uit onze hedendaagse cultuur. Vaak beginnen winkelketens al enkele dagen voor Black Friday met het aankondigen van torenhoge kortingen. Die kortingen blijven of veranderen tot aan Cyber Monday, de daaropvolgende maandag. Vaak zijn de online kortingen op Cyber Monday het hoogst. Het is natuurlijk wel een groot risico om te wachten tot Cyber Monday. De laatste dag waarop u van de Black Friday Deals kunt genieten.

Tijdens de ze black friday van 2023 kan je verwachten dat we van de volgende merkwen wasmachines aanbiedingen vinden: AEG, Bosch, Samsung, Siemens, Whirpool en wellicht Miele. Vaak is een Bosch wasmachine Black Friday deal erg gunstig. Meerdere online winkels zijn dan lekker aan het stunten zoals de Coolblue Black Friday Deals van 2022 en Mediamarkt black friday 2022.


ALLE BLACK FRIDAY DEALS VAN 2023
Wasmachine Black Friday 2021

Top 5 best verkochte wasmachines black friday 2023

1. Samsung WW80TA049AE EcoBubble

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble black friday deal is hier! Heb je je ooit afgevraagd hoe je je kleren schoon krijgt zonder al dat verspilde water? De nieuwe 5000 serie Samsung WW80TA049AE doet precies dat. Het maakt gebruik van EcoBubble-technologie, die wasmiddel voormengt met water en het gelijkmatig over de stoffen verdeelt voordat ze op lage temperaturen worden gereinigd, zodat ze ook beter voor je zijn! Voor het grondig wassen van handdoeken of beddengoed kan je ons hygiënisch stoomprogramma gebruiken - het is verbazingwekkend wat deze machine kan doen als hij goed is ingesteld (ik heb het hier over het verwijderen van make-up). Allergenen kunnen vervelend zijn voor wie een gevoelige huid heeft. Gelukkig zijn er wasmiddelen die deze allergenen uit je kleding verwijderen en je vrij van jeuk of irritatie laten voelen! Deze producten hebben ook bacteriebestrijdende eigenschappen die de wasmachine schoon houden, zodat hij altijd fris van de tap is bij al zijn cycli, inclusief spoelreiniging op hoge temperatuurstanden die ze telkens een nog schonere was geven.


Naar de Black Friday deal
Samsung WW80TA049AE EcoBubble

2. Samsung WW90T534AAW Autodose

De Samsung WW90T534AAW uit de 5000 serie is een moderne wasmachine die is ontworpen om maar één ding te doen: kleren wassen. Hij is zo efficiënt dat hij met gemak de was van 5 personen aan kan! De grote trommel van deze bovenlader betekent dat u of uw gezinsleden nooit meer hun laatste lading hoeven te herhalen omdat deze vuil is geworden terwijl u op uw beurt wacht - deze droogt ook snel dankzij de Autodose-technologie, die detecteert wanneer we bijna geen wasmiddel meer hebben en automatisch meer wasmiddel in de cyclus stopt (en tijd bespaart). Voor een grondige reiniging gebruik je het hygiënische stoomprogramma. Dit helpt bacteriën en allergenen te verwijderen die aanwezig kunnen zijn op beddengoed of kleding die allergieën kunnen veroorzaken, zoals huisstofmijt en dierenharen bijvoorbeeld na het reinigen met Smartthings kun je je wasmachine koppelen aan een app waardoor deze draadloos verbinding maakt via een Wi-Fi-verbinding waardoor het plannen eenvoudiger wordt Voor degenen die hun was goed willen laten doen zonder al dit gedoe is er nu een eenvoudige oplossing: De ideale manier om alles uit handen te geven, dus vergeet die vervelende klusjeslijst maar weer want we zijn er net op tijd bij! De Samsung WW90T534AAW Autodose Black Friday deal is hier dus wacht niet!


Naar de Black Friday deal
Samsung WW90T534AAW Autodose

3. AEG L8FEOKOMIX

De AEG L8FEOKOMIX black friday deal is hier! De AEG wasmachine is een energiezuinige wasmachine voor de was van 5 of meer personen. Dankzij de ÖKO Mixing technologie kun je ook op een lage temperatuur wassen en blijft je kleding langer mooi, mede doordat er geen sop overheen komt, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken! Voordat het wasmiddel de trommel ingaat wordt het door speciale mixers samen met water gemengd dat zich gelijkmatig verspreidt en vlekken op de stof helpt verwijderen voordat andere ingrediënten in het proces gaan zodat er ook niets achterblijft. De ProSteam functie van de wasmachine garandeert dat je kleren er op hun best uit komen. Met 10 wasprogramma's beschikbaar voor katoen, wol en zijde vind je er zeker een die perfect is voor welk soort stoffen kledingstukken dan ook! De stoomfunctie helpt kreukels verminderen en maakt het ook gemakkelijker dan ooit om die moeilijk kreukelbare kledingstukken te verzorgen zonder ze een hele cyclus te laten doorlopen alleen maar om ze droog te kunnen persen.


Naar de Black Friday deal
AEG L8FEOKOMIX

4. LG GC3V708S2 TurboWash 39

Lang voorbij zijn de dagen van vuile kleren en beddengoed! De LG GC3V708S2 TurboWash 39 wast de was voor een huishouden van 4 snel en efficiënt. Dankzij het "Turbo Wash" programma van deze wasmachine is je lievelingsoutfit in slechts 39 minuten schoon dankzij zijn vermogen water energie te geven terwijl hij 99% bacteriën verwijdert met anti-allergenen behandeling die ook helpt kreukels te verminderen! De AI DD technologie in deze machine meet niet alleen het gewicht, maar past ook trommelbewegingen aan om je outfits langer te laten meegaan. Het systeem stemt een passende oplossing voor je af op basis van wat voor stof het is en hoe snel ze gewassen moeten worden, wat minder strijken betekent - met een verbeterde zachtheid ook. De LG GC3V708S2 TurboWash 39 black friday deal is er niet een om te missen.


Naar de Black Friday deal
Samsung WW90T534AAW Autodose

5. Haier HW80-B14636N

De Haier HW80-B14636N is de perfecte keuze voor wie een andere voltijdse baan heeft, alles bij elkaar. Met slechts 67 dBs aan geluid kan deze wasmachine handig in de buurt van je slaapkamer of studeerkamer geplaatst worden, zodat je geen moeite hebt met slapen terwijl hij in stilte zijn werk doet! Hij gebruikt energieklasse A waardoor het ook een zuinige investering is - je bespaart nog meer geld op je jaarlijkse rekeningen, want er zijn ook mogelijkheden voor uitgestelde start. De stoomfunctie van dit apparaat is een levensveranderende innovatie waarvan je je zult afvragen hoe we ooit zonder hebben kunnen leven. Het verwijdert moeilijke vlekken en vermindert kreukels in je favoriete overhemd met gemak! De ABT stof helpt niet alleen voorkomen dat bacteriën zich ophopen, maar betekent ook dat je geen uren meer verspilt aan het met de hand proberen weg te werken van die vervelende kreukels - ook vaarwel strijken! De Haier HW80-B14636N black friday deal is er een waar je lange tijd profijt van hebt.


Naar de Black Friday deal
AEG L8FEOKOMIX

De beste wasmachine tijdens de Black Friday 2023 deals.

Hoewel een wasmachine alles behalve een onnodige luxe is, is de prijs van een wasmachine vaak aan de hoge kant. Heeft u om wat voor reden dan ook een (nieuwe) wasmachine nodig? Wacht dan absoluut niet langer. Met de wasmachine Black Friday deals 2023 zijn heel veel kwalitatief goede wasmachines velen malen goedkoper!

Bij het kopen van een wasmachine moet u nadenken over het merk, de grootte en het toerental van de wasmachine.
Misschien heeft u wel een voorkeur voor een merk, dat kan natuurlijk. Gelukkig maakt Black Friday geen onderscheid tussen merken. Of u nu voor een Samsung wasmachine tijdens de Black Friday 2023 dagen gaat of toch liever een Miele wasmachine tijdens de Black Friday 2023 dagen wilt kopen, het kan allemaal mét korting!

De grootte van de wasmachine is misschien niet iets waar u al eerst aan denkt, maar zeker niet onbelangrijk. Hiermee duiden we op hoeveel kilogram er in de wasmachine past, ofwel het vulgewicht. Hierbij kunt u het beste naar de grootte van uw huishouden kijken en het volgende aanhouden.

  • Huishouden van één tot twee personen: 7 kg.
  • Huishouden van drie tot vier personen: 8 kg.
  • Huishouden van vijf personen of meer: 9 kg.

Het toerental heeft alles te maken met hoe snel de wasmachine kan draaien in één minuut. Hoe hoger het toerental is dat uw wasmachine heeft, des te droger de was is als deze direct uit de wasmachine komt. Dit is zuiniger dan nog een beurt in bijvoorbeeld een wasdroger en daarom is een wasmachine met een hoog toerental voor veel mensen een must.

Met al die Black Friday deals 2023 is het vrij logisch dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij u een handje met het zoeken van de beste wasmachine betreffende de Black Friday aanbiedingen. In dit overzicht kunt u zien bij welke winkels die veelbelovende Samsung wasmachine op Black Friday. Of toch die altijd betrouwbare Miele wasmachine op Black Friday 2023 met torenhoge kortingen te verkrijgen zijn. Veel plezier met het vinden van de perfecte wasmachine na het zien van deze verwonderlijk hoge kortingen!