Beste wasmachine van 2021

1. Zanussi ZWF9147NW: beste wasmachine consumentenbond.


Meer informatie

Recent is de geavanceerde wasmachine Zanussi ZWF9147NW verkozen tot de de beste wasmachine consumentenbond van dit moment. De Zanussi ZWF9147NW valt in meerdere opzichten positief op. In de eerste plaats is de grote trommelinhoud van 9 kilogram ideaal, zeker als je een huishouden met meerdere personen hebt. De Zanussi ZWF9147NW heeft een toerental van 1400, waardoor de was behoorlijk droog uit de machine komt. Een derde grote voordeel van deze beste wasmachine en droger is het lage energieverbruik. Als beste wasmachine Consumentenbond valt de Zanussi ZWF9147NW in energieklasse A+++ en is daarmee een van de meest energievriendelijke wasmachines van dit moment. Verder kun je kiezen uit diverse verkorte reguliere wasprogramma's en tussentijds was toevoegen. Met een prijs van 439 euro is deze beste wasmachine 2021 scherp geprijsd.

Image

2. Samsung WW10M86INOA QuickDrive

Als je de beste wasmachine zoekt, kun je ook kiezen voor de veelgeprezen Samsung WW10M86INOA QuickDrive. Deze Samsung heeft 10 kilogram vulinhoud, wat ideaal is voor gezinnen met drie of meer kinderen. Prettig aan deze moderne wasmachine is dat het apparaat zelf bepaalt hoeveel wasmiddel en wasverzachter er toegevoegd moet worden. Deze beste wasmachine en droger heeft met energieklasse A+++ een zeer laag energieverbruik. De Samsung WW10M86INOA QuickDrive doet als beste wasmachine droger combinatie zijn naam eer aan door de vele kortdurende en langdurende wasprogramma's en het lage restpercentage vocht na wasbeurten. Fijne kenmerken zijn verder de aanwezige beladingsindicatie en de mogelijkheid om deze Samsung via een app te bedienen. Ten slotte is deze beste wasmachine 2020 ideaal vanwege het lage geluidsniveau.


Meer informatie
Image

3. AEG L9FEE96S wasmachine


Een goede nummer drie in onze top vijf beste wasmachine is de AEG L9FEE96S. DE AEG L9FEE96S is een verbeterde versie van een eerder model uit 2018. Een van de meest opvallende kenmerken van deze beste wasmachine droger combinatie is het zeer lage energieverbruik. Ga je voor een lagere energierekening en meer duurzaamheid, dan is de AEG L9FEE96S wasmachine een van de beste keuzes die je kunt maken. De AEG wasmachine beschikt veder over een stoomfunctie. Zeer prettig is ten slotte de SoftWater-technologie, die kleding beschermt tegen kleurvervaging.

Meer informatie
Image

4. Siemens WM16W790NL SensoFresh

In een toplijstje met het beste wasmachine merk mag het vooruitstrevende merk Siemens uiteraard niet ontbreken. Zoek je de beste wasmachine en droger van dit moment, dan is de geavanceerde Siemens WM16W790NL SensoFresh het overwegen waard. Deze Siemens biedt ruimte aan 9 kg wasgoed en beschikt over liefst 14 wasprogramma's. Het percentage restvocht bedraagt 44 procent, waarmee deze uitstekende wasmachine tot de besten in zijn soort behoort. Siemens WM16W790NL SensoFresh blinkt verder uit door de stille wasprogramma's, het efficiënt verwijderen van vieze geurtjes en het energiezuinige A+++ energielabel.


Meer informatie
Image

5. Whirlpool TDLR 70220

Ben je op zoek naar een wat compactere wasmachine van topkwaliteit, dan kun je de Whirlpool TDLR 70220, met een laadvermogen van 7 kg, overwegen. De Whirlpool TDLR 70220 heeft 1200 toeren en is met 76 dB aan geluid relatief stil. De energieklasse waarin deze Whirlpool valt is A+++. Vanwege zijn compacte vorm is deze wasmachine ideaal voor alleenstaanden, stelletjes en voor studenten.


Meer informatie
Image